WOODPECKER DTE
Meniu

L-V 8:30 - 18:00,
S 8:30 - 14:00

WOODPECKER DTE (China)

WOODPECKER DTE IMG

Despre marca

Woodpecker este un brand cunoscut gratie aparatului de masurare cu ultrasunete, folosit în întreaga lume. 
In ultimii 26 de ani, Woodpecker s-a concentrat pe dezvoltarea productiei, a vânzarii si a serviciilor si instrumentelor medicale dentare, într-un întreg. 
Înca de la înfiintare, Woodpecker a pus accent pe calitate si pe furnizarea de produse stomatologice rentabile, ca pret. 
Produsele lor principale ocupa 85% din cota de piata interna si sunt exportate în 119 tari si zone cum ar fi America, Uniunea Europeana, Rusia si India.

agent face img
Pune o întrebare acum

L-V 8:30 - 18:00, S 8:30 - 14:00

Fii la curent cu promoţiile, produsele noi, ultimile noutăţi.

«ClasicMed» - un magazin online de materiale dentare și stomatologice, echipamente și unelte.

Compania noastra este dealerul oficial al celor mai importanti producatori de produse medicale. Datorită acestui lucru în magazin avem prețuri accesibile și asigurarea calității pentru toate produsele.

«ClasicMed» - este o sursă profesională de instrumente dentare și echipamente, materiale pentru tehnicieni dentari si saloane de frumusete, instrumente chirurgicale si consumabile pentru medicina generala.

Compania organizează cursuri practice și seminarii. Experți în acest domeniu sunt lideri în domeniul stomatologiei, medicinei și ingineriei dentare.

Puteți alege bunurile de care aveți nevoie din gama noastră largă, plasați rapid și confortabil comanda, alegeți o metodă convenabilă de livrare și de plată. Pentru clienții săi, magazinul dezvoltă programe de loialitate unice: oferte speciale, reduceri și promoții, cadouri.

Toate bunurile vândute sunt certificate, au Declarație de Conformitate și sunt de asemenea prevăzute cu o garanție de proprietate a companiilor de producție.

Valorim clienții noștri și încercăm să le oferim cele mai bune condiții de cooperare!