Ultradent Products Inc.
Meniu

L-V 8:30 - 18:00,
S 8:30 - 14:00

Ultradent Products Inc. (Statele Unite ale Americii)

Ultradent Products Inc. IMG

Despre marca

Compania Ultradent Products Inc. (Ultradent Products, Inc.) este lider în dezvoltarea și fabricarea de materiale, unelte și instrumente pentru cabinetul stomatologic. Scopul companiei Ultradent este de a îmbunătăți nivelul de îngrijire dentară, precum și oportunitatea de a face mai mult tratamentul stomatologic previzibil și lipsit de orice problemă. În conformitate cu acest obiectiv, Ultradent lucrează pentru a îmbunătăți calitatea vieții și sănătatea persoanelor prin participarea la programe financiare și caritabile. Stomatologii din întreaga lume folosesc peste 500 de tipuri de preparate produse de Ultradent. Ultradent își vinde produsele prin distribuitori în mai mult de 100 de țări, lucrând cu medici stomatologi, colegii și laboratoare dentare. Dr. Dan Fisher, fondator și președinte al Ultradent Products Inc., produce produse dentare de peste 30 de ani cu o abordare inovatoare și asigurarea calității.

agent face img
Pune o întrebare acum

L-V 8:30 - 18:00, S 8:30 - 14:00

Fii la curent cu promoţiile, produsele noi, ultimile noutăţi.

«ClasicMed» - un magazin online de materiale dentare și stomatologice, echipamente și unelte.

Compania noastra este dealerul oficial al celor mai importanti producatori de produse medicale. Datorită acestui lucru în magazin avem prețuri accesibile și asigurarea calității pentru toate produsele.

«ClasicMed» - este o sursă profesională de instrumente dentare și echipamente, materiale pentru tehnicieni dentari si saloane de frumusete, instrumente chirurgicale si consumabile pentru medicina generala.

Compania organizează cursuri practice și seminarii. Experți în acest domeniu sunt lideri în domeniul stomatologiei, medicinei și ingineriei dentare.

Puteți alege bunurile de care aveți nevoie din gama noastră largă, plasați rapid și confortabil comanda, alegeți o metodă convenabilă de livrare și de plată. Pentru clienții săi, magazinul dezvoltă programe de loialitate unice: oferte speciale, reduceri și promoții, cadouri.

Toate bunurile vândute sunt certificate, au Declarație de Conformitate și sunt de asemenea prevăzute cu o garanție de proprietate a companiilor de producție.

Valorim clienții noștri și încercăm să le oferim cele mai bune condiții de cooperare!