STRUM
Meniu

L-V 8:30 - 18:00,
S 8:30 - 14:00

STRUM (Belarus)

STRUM IMG

Despre marca

SA "STRUM" produce instrumente medicale numai din materiale de calitate (inclusiv din oțeluri aliate), care îndeplinesc standardele internaționale și îndeplinesc cerințele ridicate ale domeniului de aplicare.

Pentru fabricarea instrumentelor medicale "STRUM"  aplică materiale rezistente la coroziune, rezistente la sterilizare, permise de Ministerul Sănătății al Republicii Belarus.

SA "STRUM" produce în serie mai mult de 300 de instrumente medicale. Produsele dentare sunt cele mai reprezentative, dar există produse pentru alte domenii de medicină.

Compania SA "STRUM" a primit certificatul internațional de management al calității ISO 13485: 2012. Informații despre certificat sunt disponibile în registrul internațional IQNet și în registrul deschis al organismului italian de certificare IMQ.

Compania are certificatul CE de declarare a conformității (Certificatul UE de conformitate), care permite livrarea de instrumente către țările UE și marcajul CE.

Marcajul CE - servește ca garant al calității produselor.

Instrumentul medical de la SA "STRUM" este fabricat:

  • clase din oțel inoxidabil 12X18H10T, 40X13, 20X13;
  • mansete pentru coroane dentare - bandă de oțel 12X18H10T;
  • miniplate și șuruburi - titan VT1-0, VT1-00.

Toate instrumentele medicale sunt dezinfectate, pre-sterilizate și sterilizate.

agent face img
Pune o întrebare acum

L-V 8:30 - 18:00, S 8:30 - 14:00

Fii la curent cu promoţiile, produsele noi, ultimile noutăţi.

«ClasicMed» - un magazin online de materiale dentare și stomatologice, echipamente și unelte.

Compania noastra este dealerul oficial al celor mai importanti producatori de produse medicale. Datorită acestui lucru în magazin avem prețuri accesibile și asigurarea calității pentru toate produsele.

«ClasicMed» - este o sursă profesională de instrumente dentare și echipamente, materiale pentru tehnicieni dentari si saloane de frumusete, instrumente chirurgicale si consumabile pentru medicina generala.

Compania organizează cursuri practice și seminarii. Experți în acest domeniu sunt lideri în domeniul stomatologiei, medicinei și ingineriei dentare.

Puteți alege bunurile de care aveți nevoie din gama noastră largă, plasați rapid și confortabil comanda, alegeți o metodă convenabilă de livrare și de plată. Pentru clienții săi, magazinul dezvoltă programe de loialitate unice: oferte speciale, reduceri și promoții, cadouri.

Toate bunurile vândute sunt certificate, au Declarație de Conformitate și sunt de asemenea prevăzute cu o garanție de proprietate a companiilor de producție.

Valorim clienții noștri și încercăm să le oferim cele mai bune condiții de cooperare!