SOCO
Meniu

L-V 8:30 - 18:00,
S 8:30 - 14:00

SOCO (China)

SOCO  IMG

Despre marca

Compania Foshan SOCO Precision Instrument Co., Ltd este un producător și exportator profesionist dedicat proiectării, dezvoltării și producției de fișiere endodontice, microscopuri dentare și piese de mână dentare.

SOCO a achiziționat echipamente de fabricație și testare de înaltă precizie din Germania, Japonia și Suedia, a stabilit și îmbunătățit un sistem strict de management al calității și a trecut evaluarea sistemului de management al calității TÜV Rheinland. De asemenea, produsele companiei respectă cerințele legislației interne pentru producția și vânzarea de echipamente medicale, au trecut certificarea CE de calitate și siguranță CE, primul producător din China de Sud cu certificarea echipamentelor medicale de clasa II - un microscop de operare.

În prezent, produsele companiei sunt vândute în peste 80 de țări și regiuni, precum Germania, Regatul Unit, America de Sud, iar agenții exclusivi autorizați din multe țări și regiuni au stabilit un sistem complet de servicii post-vânzare și câștigă constant încrederea clienților și reputația industriei.

După ani de creștere, SOCO Precision se concentrează pe cercetare și dezvoltare și fabricarea de dispozitive medicale dentare de înaltă precizie, câștigând respectul clienților prin tehnologie și câștigând încrederea clienților în calitate!

 

 
agent face img
Pune o întrebare acum

L-V 8:30 - 18:00, S 8:30 - 14:00

Fii la curent cu promoţiile, produsele noi, ultimile noutăţi.

«ClasicMed» - un magazin online de materiale dentare și stomatologice, echipamente și unelte.

Compania noastra este dealerul oficial al celor mai importanti producatori de produse medicale. Datorită acestui lucru în magazin avem prețuri accesibile și asigurarea calității pentru toate produsele.

«ClasicMed» - este o sursă profesională de instrumente dentare și echipamente, materiale pentru tehnicieni dentari si saloane de frumusete, instrumente chirurgicale si consumabile pentru medicina generala.

Compania organizează cursuri practice și seminarii. Experți în acest domeniu sunt lideri în domeniul stomatologiei, medicinei și ingineriei dentare.

Puteți alege bunurile de care aveți nevoie din gama noastră largă, plasați rapid și confortabil comanda, alegeți o metodă convenabilă de livrare și de plată. Pentru clienții săi, magazinul dezvoltă programe de loialitate unice: oferte speciale, reduceri și promoții, cadouri.

Toate bunurile vândute sunt certificate, au Declarație de Conformitate și sunt de asemenea prevăzute cu o garanție de proprietate a companiilor de producție.

Valorim clienții noștri și încercăm să le oferim cele mai bune condiții de cooperare!