Medisept
Meniu

L-V 8:30 - 18:00,
S 8:30 - 14:00

Medisept (Polonia)

Medisept IMG

Despre marca

Medisept este un producător polonez de soluții integrate în domeniul igienei și dezinfectării. 25 de ani pe piața dezinfectanților pentru sectorul profesional, inclusiv sănătate și industrie.

Medisept oferă soluții de igienă de cea mai înaltă calitate: dezinfectanți, detergenți profesionali și echipamente de curățare. Produsele Medisept vă permit să tratați eficient microorganismele patogene, zilnic și să mențineți cu atenție curățenia. Produsele medicale sunt certificate în conformitate cu standardele internaționale. 

Compania Medisept are implementat un Sistem de Management al Calității pentru dispozitivele medicale și un certificat în conformitate cu EN ISO 13485 pentru dezvoltarea, producția și distribuția dezinfectanților pentru invazive și neinvazive. 

EN ISO 13485 este un standard internațional care definește cerințele pentru sistemele de management al calității, a căror îndeplinire este un factor decisiv în construirea încrederii clienților în sectorul medical. Prin monitorizarea constantă a tuturor proceselor cheie din companie, Medisept le garantează clienților săi cele mai înalte standarde de producție și service, nu numai în industria medicală, ci și în alte segmente de piață. Detergenți și biocide oferite de companie, fabricate la aceleași standarde de calitate ca și dispozitivele medicale dezinfectante.

Toate dispozitivele medicale sunt marcate cu marca CE, care, pe lângă certificatul emis de organismul de certificare acreditat TUV Nord, confirmă conformitatea cu Directiva 93/42/CEE pentru dispozitive medicale (Directiva Dispozitive Medicale). Îndeplinirea cerințelor din aceasta  directiva înseamnă că un dispozitiv medical este proiectat, dezvoltat și controlat în fiecare etapă a ciclului de viață al produsului, în conformitate cu cele mai recente standarde armonizate. Compania cooperează doar cu laboratoare acreditate care testează performanța microbiologică pe baza standardelor actuale.

agent face img
Pune o întrebare acum

L-V 8:30 - 18:00, S 8:30 - 14:00

Fii la curent cu promoţiile, produsele noi, ultimile noutăţi.

«ClasicMed» - un magazin online de materiale dentare și stomatologice, echipamente și unelte.

Compania noastra este dealerul oficial al celor mai importanti producatori de produse medicale. Datorită acestui lucru în magazin avem prețuri accesibile și asigurarea calității pentru toate produsele.

«ClasicMed» - este o sursă profesională de instrumente dentare și echipamente, materiale pentru tehnicieni dentari si saloane de frumusete, instrumente chirurgicale si consumabile pentru medicina generala.

Compania organizează cursuri practice și seminarii. Experți în acest domeniu sunt lideri în domeniul stomatologiei, medicinei și ingineriei dentare.

Puteți alege bunurile de care aveți nevoie din gama noastră largă, plasați rapid și confortabil comanda, alegeți o metodă convenabilă de livrare și de plată. Pentru clienții săi, magazinul dezvoltă programe de loialitate unice: oferte speciale, reduceri și promoții, cadouri.

Toate bunurile vândute sunt certificate, au Declarație de Conformitate și sunt de asemenea prevăzute cu o garanție de proprietate a companiilor de producție.

Valorim clienții noștri și încercăm să le oferim cele mai bune condiții de cooperare!