KMIZ Medical Instruments
Meniu

L-V 8:30 - 18:00,
S 8:30 - 14:00

KMIZ Medical Instruments (Rusia)

 KMIZ Medical Instruments IMG

Despre marca


SA "Kazanskii Medical Instrumental ", anul înființării căruia este considerată a fi 1931, este una dintre cele mai mari întreprinderi medicale și instrumentale din Rusia, producând peste 3.000 de instrumente medicale, printre care:

  • instrumente dentare (burghiuri și tăietoare de carbură, capete de diamant, unelte cu canal final, micromotoare, turbine, vârfuri de micromotor);
  • instrumente și seturi de microchirurgie;
  • instrumente și polimeri pentru urologie, ginecologie, laboratoare, stomatologie si asa mai departe.

Combinația dintre lărgimea gamei de produse, experiența acumulată, potențialul științific și tehnologiile unice fac din uzină o întreprindere unică în industria medicală. O creștere dinamică a prezenței pe piață a produselor KMIZ SA se realizează prin îmbunătățirea calității produselor și îmbunătățirea condițiilor de servicii pentru clienți.

Producția modernă îndeplinește standardele de calitate rusească și internațională, capacitatea enormă a fabricii permite asigurarea necesitatatii instrumentelor dentare. Producția KMIZ SA se distinge prin înaltă precizie, control în fiecare etapă de producție și producție echipată modern.

Peste 3500 de consumatori din Rusia, precum și din țările vecine, inclusiv Italia, Germania, Bulgaria, Ungaria, Polonia, SUA, etc., cumpără produse din uzină. Întregul ciclu de producție este concentrat pe aceleași domenii, ceea ce asigură asigurarea calității și livrarea la timp către consumatorul final.
 

agent face img
Pune o întrebare acum

L-V 8:30 - 18:00, S 8:30 - 14:00

Fii la curent cu promoţiile, produsele noi, ultimile noutăţi.

«ClasicMed» - un magazin online de materiale dentare și stomatologice, echipamente și unelte.

Compania noastra este dealerul oficial al celor mai importanti producatori de produse medicale. Datorită acestui lucru în magazin avem prețuri accesibile și asigurarea calității pentru toate produsele.

«ClasicMed» - este o sursă profesională de instrumente dentare și echipamente, materiale pentru tehnicieni dentari si saloane de frumusete, instrumente chirurgicale si consumabile pentru medicina generala.

Compania organizează cursuri practice și seminarii. Experți în acest domeniu sunt lideri în domeniul stomatologiei, medicinei și ingineriei dentare.

Puteți alege bunurile de care aveți nevoie din gama noastră largă, plasați rapid și confortabil comanda, alegeți o metodă convenabilă de livrare și de plată. Pentru clienții săi, magazinul dezvoltă programe de loialitate unice: oferte speciale, reduceri și promoții, cadouri.

Toate bunurile vândute sunt certificate, au Declarație de Conformitate și sunt de asemenea prevăzute cu o garanție de proprietate a companiilor de producție.

Valorim clienții noștri și încercăm să le oferim cele mai bune condiții de cooperare!