HUGE DENTAL
Meniu

L-V 8:30 - 18:00,
S 8:30 - 14:00

HUGE DENTAL (China)

HUGE DENTAL  IMG

Despre marca


Compania Huge Dental (China) a fost înființată în 1985. Acesta este primul joint-venture cu capital japonez din Shanghai. Compania este echipată cu cele mai recente echipamente de înaltă tehnologie pentru producția de dinți acrilici de cea mai înaltă calitate sub marca KAILI și SONNING. Compania a fost certificată pentru conformitatea cu standardele internaționale: ISO9001, ISO13485 și JIS (Japonia).

Astăzi, compania are peste 200 de angajați care, pe o suprafata de 3.000 de metri pătrați, produc o gamă completă de dinți acrilici folosind tehnologii avansate, cu o capacitate anuală totală de 30 de milioane de bucăți.

Compania cu experiență de multi ani, în producția de dinți din polimeri sintetici, înțelege perfect nevoile clienților săi. Produsele sale sunt vândute în mai mult de 80 de țări, inclusiv Marea Britanie, Italia, SUA și Japonia.
 

agent face img
Pune o întrebare acum

L-V 8:30 - 18:00, S 8:30 - 14:00

Fii la curent cu promoţiile, produsele noi, ultimile noutăţi.

«ClasicMed» - un magazin online de materiale dentare și stomatologice, echipamente și unelte.

Compania noastra este dealerul oficial al celor mai importanti producatori de produse medicale. Datorită acestui lucru în magazin avem prețuri accesibile și asigurarea calității pentru toate produsele.

«ClasicMed» - este o sursă profesională de instrumente dentare și echipamente, materiale pentru tehnicieni dentari si saloane de frumusete, instrumente chirurgicale si consumabile pentru medicina generala.

Compania organizează cursuri practice și seminarii. Experți în acest domeniu sunt lideri în domeniul stomatologiei, medicinei și ingineriei dentare.

Puteți alege bunurile de care aveți nevoie din gama noastră largă, plasați rapid și confortabil comanda, alegeți o metodă convenabilă de livrare și de plată. Pentru clienții săi, magazinul dezvoltă programe de loialitate unice: oferte speciale, reduceri și promoții, cadouri.

Toate bunurile vândute sunt certificate, au Declarație de Conformitate și sunt de asemenea prevăzute cu o garanție de proprietate a companiilor de producție.

Valorim clienții noștri și încercăm să le oferim cele mai bune condiții de cooperare!