Greetmed
Meniu

L-V 8:30 - 18:00,
S 8:30 - 14:00

Greetmed (China)

Greetmed  IMG

Despre marca

Ningbo Greetmed Medical este una dintre cele mai importante companii din China specializată în dispozitive și produse medicale pentru diverse domenii ale medicinei.

Produsele Ningbo Greetmed sunt certificate ISO, CE, Raport de testare.

Mărfurile produse de companie sunt exportate în țările din America de Nord și de Sud, Asia de Sud-Est, Europa de Est și altele.

Produse fabricate:

  • mijloace pentru anestezie și resuscitare;
  • infrumusetare;
  • instrumente chirurgicale;
  • dispozitive de măsurare și altele.

Pentru fabricarea produselor medicale se utilizează materii prime de înaltă calitate și sigure, fără impurități toxice.

agent face img
Pune o întrebare acum

L-V 8:30 - 18:00, S 8:30 - 14:00

Fii la curent cu promoţiile, produsele noi, ultimile noutăţi.

«ClasicMed» - un magazin online de materiale dentare și stomatologice, echipamente și unelte.

Compania noastra este dealerul oficial al celor mai importanti producatori de produse medicale. Datorită acestui lucru în magazin avem prețuri accesibile și asigurarea calității pentru toate produsele.

«ClasicMed» - este o sursă profesională de instrumente dentare și echipamente, materiale pentru tehnicieni dentari si saloane de frumusete, instrumente chirurgicale si consumabile pentru medicina generala.

Compania organizează cursuri practice și seminarii. Experți în acest domeniu sunt lideri în domeniul stomatologiei, medicinei și ingineriei dentare.

Puteți alege bunurile de care aveți nevoie din gama noastră largă, plasați rapid și confortabil comanda, alegeți o metodă convenabilă de livrare și de plată. Pentru clienții săi, magazinul dezvoltă programe de loialitate unice: oferte speciale, reduceri și promoții, cadouri.

Toate bunurile vândute sunt certificate, au Declarație de Conformitate și sunt de asemenea prevăzute cu o garanție de proprietate a companiilor de producție.

Valorim clienții noștri și încercăm să le oferim cele mai bune condiții de cooperare!