Geniks
Meniu

L-V 8:30 - 18:00,
S 8:30 - 14:00

Geniks (Rusia)

Geniks IMG

Despre marca

NPF „Geniks” este unul dintre liderii din Rusia pe piața detergenților și dezinfectanților. Gama de produse include peste 150 de nume de produse.

Mijloacele moderne eficiente ale seriei Nika oferă o soluție cuprinzătoare la problemele de salubritate și igienă în instituții de diferite profiluri: medical, pentru copii, social, sanatoriu și stațiune, facilități comunale, hoteluri, întreprinderi de catering și industria alimentară, unități veterinare și acasă.

O gamă largă de activitate antimicrobiană, toxicitate scăzută, ușurință în utilizare, utilizare repetată, siguranță mediului - acestea sunt principiile care ghidează specialiștii companiei în dezvoltarea formulărilor.

Compania acordă o atenție deosebită calității produselor. Un control strict asupra conformității cu standardele este efectuat în toate etapele - de la dezvoltare și producție până la vânzare și livrarea produselor finite. Înainte de îmbuteliere, toate produsele sunt testate pentru conformitatea cu indicatorii de calitate declarați în propriul laborator chimic. Pentru fiecare lot de produse se eliberează un certificat de calitate care confirmă calitatea produselor.

Întreprinderea este certificată pentru conformitatea cu cerințele rusești de calitate și standardele internaționale ISO 9001, ISO 22000 (HAACP) și IQNet.

agent face img
Pune o întrebare acum

L-V 8:30 - 18:00, S 8:30 - 14:00

Fii la curent cu promoţiile, produsele noi, ultimile noutăţi.

«ClasicMed» - un magazin online de materiale dentare și stomatologice, echipamente și unelte.

Compania noastra este dealerul oficial al celor mai importanti producatori de produse medicale. Datorită acestui lucru în magazin avem prețuri accesibile și asigurarea calității pentru toate produsele.

«ClasicMed» - este o sursă profesională de instrumente dentare și echipamente, materiale pentru tehnicieni dentari si saloane de frumusete, instrumente chirurgicale si consumabile pentru medicina generala.

Compania organizează cursuri practice și seminarii. Experți în acest domeniu sunt lideri în domeniul stomatologiei, medicinei și ingineriei dentare.

Puteți alege bunurile de care aveți nevoie din gama noastră largă, plasați rapid și confortabil comanda, alegeți o metodă convenabilă de livrare și de plată. Pentru clienții săi, magazinul dezvoltă programe de loialitate unice: oferte speciale, reduceri și promoții, cadouri.

Toate bunurile vândute sunt certificate, au Declarație de Conformitate și sunt de asemenea prevăzute cu o garanție de proprietate a companiilor de producție.

Valorim clienții noștri și încercăm să le oferim cele mai bune condiții de cooperare!