GC Corporation
Meniu

L-V 8:30 - 18:00,
S 8:30 - 14:00

GC Corporation (Japonia)

GC Corporation IMG

Despre marca

GC Corporation livrează produse stomatologice numărul unu din lume printr-o combinație de tehnologie de bază acumulată în 95 de ani de istorie și cea mai recentă tehnologie derivată din cercetarea zilnică.

GC Corporation livrează produse stomatologice numărul unu din lume printr-o combinație de tehnologie de bază acumulată în 95 de ani de istorie și cea mai recentă tehnologie derivată din cercetarea zilnică. GC Corporation este profund dedicată excelenței. Rămânând fidel acestui angajament, GC se va strădui să facă din secolul 21 „secolul sănătății” prin intermediul produselor dentare. Materialele și dispozitivele dentare devin din ce în ce mai multe sofisticate și complexe și este important să le asigurăm calitatea și fiabilitatea. Prin sistemul de asigurare a calității GC, compania oferă produse și servicii îmbunătățite care oferă nivelul de calitate cerut de clienți.

agent face img
Pune o întrebare acum

L-V 8:30 - 18:00, S 8:30 - 14:00

Fii la curent cu promoţiile, produsele noi, ultimile noutăţi.

«ClasicMed» - un magazin online de materiale dentare și stomatologice, echipamente și unelte.

Compania noastra este dealerul oficial al celor mai importanti producatori de produse medicale. Datorită acestui lucru în magazin avem prețuri accesibile și asigurarea calității pentru toate produsele.

«ClasicMed» - este o sursă profesională de instrumente dentare și echipamente, materiale pentru tehnicieni dentari si saloane de frumusete, instrumente chirurgicale si consumabile pentru medicina generala.

Compania organizează cursuri practice și seminarii. Experți în acest domeniu sunt lideri în domeniul stomatologiei, medicinei și ingineriei dentare.

Puteți alege bunurile de care aveți nevoie din gama noastră largă, plasați rapid și confortabil comanda, alegeți o metodă convenabilă de livrare și de plată. Pentru clienții săi, magazinul dezvoltă programe de loialitate unice: oferte speciale, reduceri și promoții, cadouri.

Toate bunurile vândute sunt certificate, au Declarație de Conformitate și sunt de asemenea prevăzute cu o garanție de proprietate a companiilor de producție.

Valorim clienții noștri și încercăm să le oferim cele mai bune condiții de cooperare!