DispoTech
Meniu

L-V 8:30 - 18:00,
S 8:30 - 14:00

DispoTech (Italia)

DispoTech IMG

Despre marca

Dispotech SRL - o companie italiană de vârf care produce produse medicale de unică folosință pentru spitale, clinici dentare, instituții medicale și companii internaționale de asistență medicală.

Toate consumabilele medicale de unică folosință Dispotech sunt fabricate din materiale de înaltă calitate pentru igienă maximă, siguranță și durabilitate, în conformitate cu reglementările europene stricte.

Dispotech garantează calitatea înaltă a produselor sale de unică folosință prin certificarea 13485, respectând pe deplin Directiva Europeană privind dispozitivele medicale 93/42 / CEE.

agent face img
Pune o întrebare acum

L-V 8:30 - 18:00, S 8:30 - 14:00

Fii la curent cu promoţiile, produsele noi, ultimile noutăţi.

«ClasicMed» - un magazin online de materiale dentare și stomatologice, echipamente și unelte.

Compania noastra este dealerul oficial al celor mai importanti producatori de produse medicale. Datorită acestui lucru în magazin avem prețuri accesibile și asigurarea calității pentru toate produsele.

«ClasicMed» - este o sursă profesională de instrumente dentare și echipamente, materiale pentru tehnicieni dentari si saloane de frumusete, instrumente chirurgicale si consumabile pentru medicina generala.

Compania organizează cursuri practice și seminarii. Experți în acest domeniu sunt lideri în domeniul stomatologiei, medicinei și ingineriei dentare.

Puteți alege bunurile de care aveți nevoie din gama noastră largă, plasați rapid și confortabil comanda, alegeți o metodă convenabilă de livrare și de plată. Pentru clienții săi, magazinul dezvoltă programe de loialitate unice: oferte speciale, reduceri și promoții, cadouri.

Toate bunurile vândute sunt certificate, au Declarație de Conformitate și sunt de asemenea prevăzute cu o garanție de proprietate a companiilor de producție.

Valorim clienții noștri și încercăm să le oferim cele mai bune condiții de cooperare!