Dentaco
Meniu

L-V 8:30 - 18:00,
S 8:30 - 14:00

Dentaco (Norvegia)

Dentaco IMG

Despre marca

Dentaco a fost fondată în 1988 de Dr. Rolfe Barman. Compania este specializată în produse de îngrijire orală pentru stomatologi și consumatori generali.

Dentako produce și vinde produse de înaltă calitate cu caracteristici distinctive ale produsului care oferă avantaje competitive. Compania se dezvoltă produse inovatoare dentare care sunt mai eficiente, mai ușor de utilizat și ajută la îmbunătățirea sănătății dentare.

Dr. Filosofie. Rolf Barman:
Este mai ușor să schimbi produsele decât să schimbi comportamentul oamenilor. Prin îmbunătățirea produselor și simplificarea metodelor, mai mulți oameni vor putea să se ocupe de ele însele zilnic.

De-a lungul anilor, el a dezvoltat mai multe produse care sunt vândute prin Dentako, dar cel mai cunoscut produs care a câștigat recunoașterea în întreaga lume și încrederea clienților săi este peria de dinți tripartită a Dr. Barman.

Primul proiect industrial Dr. Barmanul a fost Sanadent Interdental Woodsticks. Întrucât doar o mică parte a populației a folosit ață dentară, dr. Barman a dorit să dezvolte pene din lemn dentar pentru a curăța această formă și calitate pentru a facilita curățarea interdentală. Acestea au fost primele două scobitori din lemn cu o secțiune transversală triunghiulară, care au început repede să se bucure de un mare succes pe piață.

agent face img
Pune o întrebare acum

L-V 8:30 - 18:00, S 8:30 - 14:00

Fii la curent cu promoţiile, produsele noi, ultimile noutăţi.

«ClasicMed» - un magazin online de materiale dentare și stomatologice, echipamente și unelte.

Compania noastra este dealerul oficial al celor mai importanti producatori de produse medicale. Datorită acestui lucru în magazin avem prețuri accesibile și asigurarea calității pentru toate produsele.

«ClasicMed» - este o sursă profesională de instrumente dentare și echipamente, materiale pentru tehnicieni dentari si saloane de frumusete, instrumente chirurgicale si consumabile pentru medicina generala.

Compania organizează cursuri practice și seminarii. Experți în acest domeniu sunt lideri în domeniul stomatologiei, medicinei și ingineriei dentare.

Puteți alege bunurile de care aveți nevoie din gama noastră largă, plasați rapid și confortabil comanda, alegeți o metodă convenabilă de livrare și de plată. Pentru clienții săi, magazinul dezvoltă programe de loialitate unice: oferte speciale, reduceri și promoții, cadouri.

Toate bunurile vândute sunt certificate, au Declarație de Conformitate și sunt de asemenea prevăzute cu o garanție de proprietate a companiilor de producție.

Valorim clienții noștri și încercăm să le oferim cele mai bune condiții de cooperare!