Alfred Becht GmbH
Meniu

L-V 8:30 - 18:00,
S 8:30 - 14:00

Alfred Becht GmbH (Germania)

Alfred Becht GmbH IMG

Despre marca

Compania germană Alfred Becht GmbH a fost înființată în 1930. Timp de 80 de ani, ea dezvoltă și produce o gamă largă de materiale de calitate pentru nevoile medicilor dentiști. Cel mai important indicator al produselor dentare de către Alfred Becht GmbH este fiabilitatea.

Alfred Becht produce și dezinfectanți de înaltă tehnologie. Printre produsele companiei se numără mijloace de dezinfectare a suprafețelor, pentru instrumente de prelucrare, dispozitive de aspirație și mulaje. De la început, obiectivul companiei a fost de a produce produse inovatoare cu o gamă largă de activități și compatibilitate ridicată cu alte materiale. Pentru a minimiza amenințarea la adresa sănătății, fenolii și aldehidele sunt excluse din compoziția produselor.

Concentrarea pe cercetare și dezvoltare permite companiei să producă instrumente eficiente împotriva unei game largi de viruși, ciuperci și bacterii, care sunt o protecție sigură împotriva răspândirii bolii. În magazinul nostru online de materiale dentare Clasicmed, puteți achiziționa o gamă largă de materiale și unelte fabricate de Alfred Becht GmbH
 

agent face img
Pune o întrebare acum

L-V 8:30 - 18:00, S 8:30 - 14:00

Fii la curent cu promoţiile, produsele noi, ultimile noutăţi.

«ClasicMed» - un magazin online de materiale dentare și stomatologice, echipamente și unelte.

Compania noastra este dealerul oficial al celor mai importanti producatori de produse medicale. Datorită acestui lucru în magazin avem prețuri accesibile și asigurarea calității pentru toate produsele.

«ClasicMed» - este o sursă profesională de instrumente dentare și echipamente, materiale pentru tehnicieni dentari si saloane de frumusete, instrumente chirurgicale si consumabile pentru medicina generala.

Compania organizează cursuri practice și seminarii. Experți în acest domeniu sunt lideri în domeniul stomatologiei, medicinei și ingineriei dentare.

Puteți alege bunurile de care aveți nevoie din gama noastră largă, plasați rapid și confortabil comanda, alegeți o metodă convenabilă de livrare și de plată. Pentru clienții săi, magazinul dezvoltă programe de loialitate unice: oferte speciale, reduceri și promoții, cadouri.

Toate bunurile vândute sunt certificate, au Declarație de Conformitate și sunt de asemenea prevăzute cu o garanție de proprietate a companiilor de producție.

Valorim clienții noștri și încercăm să le oferim cele mai bune condiții de cooperare!